Welkom bij CanonBase

From CanonBase

Česky - English - Deutsch - Español - Italiano - Nederlands - Svenska - Français


CanonBase

Welkom bij de CanonBase - onderdeel van het European Canon of Technical Theatre History project. De CanonBase brengt de geschiedenis van het technisch theater op een nieuwe en andere manier in kaart en in beeld. Het bevat bronnen, historische gebeurtenissen, personen, theaters, apparatuur, fabrikanten, methoden en collecties, en verbindt deze met elkaar en met bestaande informatiebronnen. Om het project mogelijk te maken is (en wordt nog steeds) een unieke taxonomie ontwikkeld. De informatie wordt gepresenteerd in de vorm van kaarten, tijdlijnen, boomstructuren en woordwolken, zodat we nieuwe relaties kunnen zien en nieuwe verbanden kunnen ontdekken.

Er zijn veel manieren om de informatie in de CanonBase te verkennen. U kunt zoeken in de bovenste balk, maar ook door te navigeren via een activiteitengebied, een type informatie of op basis van een land of geografisch gebied. U kunt de tabellen, boomstructuren of kaarten gebruiken om verder in de inhoud te klikken. (zie spiekbriefje) Als je de benodigde vaardigheden hebt (of bereid bent te leren!), kun je de database ook bevragen.

Alle andere resultaten van het Canon-project zijn ook opgenomen in de database, en je kunt ze direct bereiken onder Verhalen, Hulpmiddelen, Methodologieën , en Netwerk

Elke dag is er weer een nieuwe dag geschiedenis, dus de CanonBase is en blijft een werk in uitvoering. Probeer het uit, experimenteer, test en geef ons feedback!

Als u ons wilt helpen de inhoud aan te vullen of te verbeteren, kunt u contact met ons opnemen via: info [at] podiumtechnieken.be

Het Canon team

Soort informatie

Beroepsvelden

Canon resultaten

Copyright

Copiright noticeHelp

Wikidata